• Vodeća svetska ekonomska literatura
  • na srpskom, hrvatskom i engleskom jeziku

Mate d.o.o. Izdavačko preduzeće Beograd


Izdavačko preduzeće Mate Beograd, posluje u Srbiji od 2006. godine, jedan je od vodećih izdavača stručne ekonomske literature na ovim prostorima. Naša misija je da omogućimo predstavnicima akademskog i poslovnog sektora u Srbiji pristup vrhunskoj stručnoj literaturi iz oblasti poslovanja i tako doprinesemo dostizanju vrhunskih rezultata i razvoju konkurentnosti srpske privrede.

Uspešno sarađujemo s mnogim priznatim ekonomistima, naučnicima i stručnim prevodiocima nastojeći da svaku novu knjigu kreiramo kao proizvod vrhunskog kvaliteta. Kvalitet, stručnost, tradicija, fleksibilnost i izazov opisuju izdavačko preduzeće MATE i takođe su ključne reči u prepoznavanju pravih vrednosti.U izdavačkom preduzeću MATE imamo jasno definisane ciljeve koje uspešno ispunjavamo sve ove godine.

Naša misija je ponuditi kapitalna dela neprolazne vrednosti iz područja ekonomije, finansija, bankarstva, menadžmenta, i marketinga studentima, profesorima, poslovnim ljudima i svima koji žele učiti, usavršiti i maksimalno poboljšati svoje znanje, tehnike i veštine poslovanja. Izdavačko preduzeće MATE predstavlja se i prepoznaje bibliotekom GOSPODARSKA MISAO koja svojim čitaocima omogućuje dostupnost strane i domaće stručne ekonomske literature, poznatih svetskih i domaćih autora. U ponudi biblioteke je preko 40 vrhunskih dela neprocenjive vrednosti.

Naša su dela prvi pravi izbor, smisao i podsticaj dostupan svima koji traže savršenstvo i uspeh u savremenom, konkurentnom i globalnom poslovnom svetu jer pomažu čitaocima da donesu prave poslovne odluke koje se tiču pojedinaca i zajednice kao celine. Naš bogat izdavački program pokazuje razvoj kroz koji smo prošli i postali pouzdan izdavač izabiranih svetskih i domaćih dela. Uspešno sarađujemo s mnogim priznatim ekonomistima, naučnicima i stručnim prevodiocima nastojeći da svaku novu knjigu kreiramo kao proizvod vrhunskog kvaliteta.

I dalje ćemo nastojati da odaberemo samo najbolja dela jer smo uvereni da su za izgradnju modernog poslovnog i opšte-društvenog sistema neophodne savremene metode poslovanja.

Mate International:

Nakladnička kuća MATE d.o.o.
Adresa: Jandrićeva 12, 10 000 Zagreb,Hrvatska
Tel. +385 1 4500 300
Fax. +385 1 4830 782
E-mail: mate@mate.hr
Web: www.mate.hr


Naklada MATE d.o.o.
p.p. 10, 88390 Neum, BIH
Tel. +387 36 885-057
Fax. +387 36 885-057
Web: www.naklada-mate.ba
E-mail: naklada.mate@infoneum.com

Katalog izdanja 2016 Lajkujte nas na Facebook-u Pratite nas na Twitteru Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Proizvod (kom: ) je dodat u korpu.