• Vodeća svetska ekonomska literatura
  • na srpskom, hrvatskom i engleskom jeziku

Uslovi kupovinePoštovani prijatelji,

hvala što posećujete stranice internet prodaje Izdavačkog preduzeća MATE

Prilikom internet kupovine koristite 10% popusta na sva naša izdanja!

 
Ovde možete saznati sve o kupovini putem interneta, postupku naručivanja, načinu plaćanja u našoj trgovini, načinu i troškovima dostave, kao i povraćaja odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!


Isporučilac (Prodavac) svih izdanja koja su navedena u našoj ponudi i koja možete pronaći na našim internet stranicama (u daljnjem tekstu "robe") je:

MATE d.o.o.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 52
11070 Novi Beograd
Tel./Fax. 011/311-94-23
E-mail: office@mate-bg.com
 
a Kupac robe je posetilac internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbine i pošalje ga Prodavcu.


NARUČIVANJE

Roba se naručuje elektronskim obrascem ili faksiranjem narudžbine na navedeni broj faxa.  U narudžbenici je potrebno ispuniti sve tražene  podatke: ime naručioca, ime preduzeća, PIB ili JMBG, adresu preduzeća, adresu isporuke, broj telefona, broj faxa, e-mail adresu. Takođe, treba navesti naslove i broj knjiga koje se naručuju.
Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene artikle, isporučiće one koje može. S isporukom tih artikala poslaće Kupcu e-mail o predviđenom roku za isporuku preostalih artikala. Kupac može otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, biće obavešten telefonskim putem.


POŠTARINA i SLANJE ROBE

Poštarina za sve knjige koje je potrebno isporučiti zavisi isključivo od težine, a ne lokacije isporuke. Kupac bira da li robu preuzima lično ili se šalje kurirskom službom putem koje želi da se izvrši isporuka, a cena se automatski izračunava.
Slanje robe vrši se isključivo kurirskom službom ili ličnim preuzimanjem u prostorijama Mate-a. Rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana.
Kupac je dužan da prilikom preuzimanja robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira radniku kurirske službe koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Ako Kupac ni nakon 5 radnih dana od predaje narudžbine ne dobije nikakvo obaveštenje ili isporuku od Prodavca, odnosno od kurirske službe, mora obavestiti Prodavca kako bi isti mogao preduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamena. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavcu.
 

PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac će Prodavcu platiti:

  • Opštom uplatnicom ili u gotovini
  • Po predračunu virmanom (ukoliko se radi o pravnom subjektu), na osnovu Kupčeve narudžbine
  • Platnim karticama Visa, Master, Maestro, American Express, Dina ili Diners
  • Master i Visa karticama Banca Intesa do tri mesečne rate bez kamate
  • Diners karticom do tri mesečne rate bez kamate
  • Čekovima građana 


POVRAĆAJ / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povraćaj robe u sledećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • isporuka robe koja ima oštećenja nastala u transportu u slučaju da Prodavac sam dostavlja robu.

Prodavac će odobriti povraćaj robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije telefonski ili pismeno, s instrukcijama za povraćaj robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavac će nadoknaditi Kupcu njegove poštanske troškove povraćaja robe i eventualnu vrednost robe koju nije više u mogućnosti da isporuči. Roba do potpunog plaćanja Kupcu ostaje njegovo vlasništvo.
 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Mate d.o.o. smatra Vašu privatnost svojim prioritetom. Pročitajte sledeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika.

Kao posetilac Mate d.o.o. online trgovine prihvatate postupke i mere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti.

Mate online trgovina vlasništvo je Izdavačkog preduzeća Mate d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupovine preko interneta i zaštite vaše privatnosti.
 

LIČNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako Mate d.o.o. postupa sa Vašim ličnim podacima koje primi tokom korišćenja online trgovine. Pod ličnim podacima smatraju se identifikacioni podaci  koji inače nisu javno dostupni, a za koje Mate d.o.o. sazna tokom Vašeg korišćenja Mate online trgovine. Mate d.o.o. se obavezuje da će lične podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korišćenju Mate online trgovine, kako bi Vam omogućila korišćenje svih opcija koje pruža ovakva trgovina. Mate d.o.o. će Vaše lične podatke čuvati u tajnosti i neće ih distribuirati, objavljivati niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne saglasnosti.
 

REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

Mate d.o.o. prikuplja Vaše lične podatke prilikom registracije na Mate online trgovinu.
Svaki posetilac ima mogućnost registracije. Registracija na Mate online trgovini potrebna je kako bi se posetiocima omogućila kupovina artikala. Isto tako služi u svrhu praćenja korpi tokom pretraživanja proizvoda kao i u svrhu snimanja podataka o proizvodima korišćenjem opcija Lista želja i Profila.

Kao posetilac Mate online trgovine, možete izabrati da se ne registrujete i time ne ostavite svoje lične podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti da koristite određene funkcionalnosti Mate online trgovine.

U slučaju da zatražite poništenje svoje registracije na web stranicama Mate d.o.o.,  Mate d.o.o se obavezuje da će sa svojih stranica online trgovine trajno ukloniti sve Vaše lične podatke koji su uneseni prilikom registracije.

Mate d.o.o. se obavezuje da će u tajnosti čuva sve informacije i podatke o posetiocima stranica Mate online trgovine.

 

Katalog izdanja 2016 Lajkujte nas na Facebook-u Pratite nas na Twitteru Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Proizvod (kom: ) je dodat u korpu.