• Vodeća svetska ekonomska literatura
  • na srpskom, hrvatskom i engleskom jeziku

Upravljanje brendovima

Upravljanje brendovima

USPEŠNO UPRAVLJANJE BRENDOVIMA 

Ima li nešto što nam promiče, a nismo toga ni svesni?

U svakodnevnom upravljanju proizvodima i brendovima počinjemo gubiti širi pogled na tržište. Informacija ima sve više i sve su dostupnije, no sve ih je teže obraditi i iskoristiti jer imamo sve manje vremena. Nove tehnologije ubrzavaju nužnost naših reakcija, sve oči uprte su u marketing. Upravljanje proizvodima i brendovima ima jasan proces koji se mora što brže i tačnije obraditi. Upravo je na tome naglasak ovog seminara, kako uspješno upravljati marketinškim procesom te ojačati svoju poziciju na tržištu. Kako razvijati nove proizvode, stvarati nove brendove, zadržavati marke uspešnim ili iz neuspešnih  stvoriti uspešne?

Koristi koje seminar pruža: 

Glavni benefit su jasni primeri i načini kako upravljati proizvodima i markama. Koja je uopšte razlika između proizvoda i brenda. Prikaza ćemo kako se nositi i kako pristupiti današnjem tržištu s obzirom na razvoj novih tehnologija, očekivanja potrošača koji su sve edukovaniji i osetljiviji

Kome je namenjen seminar:

Program je namenjen zaposlenima u marketing odseku koji kroz ovaj seminar unapređuju svoje znanje upravljanja marketinškim procesom i čine ga još efikasnijim. Takođe je nužan i top menadžementu kako bi što jasnije mogli pratiti strateške odredbe koje marketing razvija za uspešno poslovanje preduzeća

Predavač:

Dr.sc.Hrvoje Maljak, doktorirao je u Leeds Metroplitan University. Praktično iskustvo sticao je kroz Panonsku pivovaru (današnji Carslberg), Podravku i  Agrokor.  Glavni interes mu je  redefinisanje procesa marketinga unutar organizacijske strukture i akcenat je na marketinškoj efikasnosti i efektivnosti, čineći marketing uspešnim uz istu ili manju iskoristivost postojećeg marketinškog budžeta. 

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Kotizacija za seminar iznosi 22.000 dinara + PDV. U cenu su uračunati materijali za seminar, stručna literatura, sertifikat, ručak i osveženje. Za više učesnika iz iste kompanije, obezbedili smo specijalan popust 2+1, isključivo za rane prijave, do 21. Aprila, 2016.

Broj mesta na seminaru je ograničen. Prijave traju do 08.Maja, 2017.

KONTAKT:
MATE d.o.o,Beograd
Tel: +381 11 26-06-414
Mob:+381 65 26-06-662
e-mail:office@mate-bg.com
web: www.mate-bg.com

 

Katalog izdanja 2016 Lajkujte nas na Facebook-u Pratite nas na Twitteru Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Proizvod (kom: ) je dodat u korpu.